About us

ONS VERHAAL

Wij zijn jouw content agency

Wij helpen jou om jouw visie om te zetten, zodat je zowel online als offline meer zichtbaarheid krijgt.

Wij komen uit een echte ondernemersfamilie

Onze ouders ondernemen al sinds wij klein zijn. Wij hebben het ondernemen van hun mee gekregen. Naast zussen zijn wij sinds 2 jaar nu ook zakenpartners.

The Content House is ontstaan nadat wij samen met onze ouders onze eerste family business hebben gestart. Het bedenken, ontwikkelen en creëren vonden wij zo leuk om te doen. Wij merkten ook hoe fijn het is om dit samen met een team te doen.

Om ons heen kennen wij veel startende ondernemers en small businesses die druk bezig zijn om hun business te laten groeien. Wij kregen de vraag of wij konden helpen met het opstarten van hun social media kanalen en het bouwen van een nieuwe website. Zo hebben wij onze eerste opdrachten als hobby er bij gedaan. Wij kregen zoveel fijne reacties dat ze blij zijn met het resultaat en dat ze het fijn vinden om samen met ons iets moois te creëren.

Ondertussen hebben wij onze diensten uitgebreid en kan je niet alleen voor je social media content en website bij ons terecht, maar ook voor je webshop en hosting, al je drukwerk & verzendmateriaal, workshops & trainingen, events & product lancering en bieden wij ook business coaching aan.

The Content House is jouw ‘warme’ huis waar je terecht kunt voor al jouw business vragen.

Founder & Digital business manager

Vanessa Siswoko

Vanessa haar achtergrond is Informatica. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de corporate business en heeft met verschillende internationale ondernemingen gewerkt.

Haar expertise is: webdesign/webdevelopment, hosting, procesoptimalisatie, customer journey workshops, projectcoordinatie en het geven van workshops en trainingen.

Vanessa haar kracht is dat zij de wensen van de klant kan vertalen naar digitale oplossingen. Ook houdt zij ervan om de ondernemers te helpen om hun werk zo makkelijk mogelijk in te richten door middel van online tools die zij kunnen inzetten voor dagelijks werk.

Founder & Sales / PR / Branding manager

Priscilla Siswoko

Priscilla heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer. Eerst in de fashion en sieraden business en sinds een paar jaar heeft zij Follow The Butterfly opgericht.

Follow the Butterfly staat voor bewuste transformatie en is uitgegroeid tot een online en offline community, waarin ze met gelijkgestemde interesses delen: persoonlijke ontwikkeling, business, welzijn en elkaar inspireren en geïnspireerd worden

Haar expertise is: personal branding, PR & Sales, virtual merchandise, netwerken beheer, aftersales, events organiseren, social media & ontwerp/design van nieuwe brands.

Priscilla haar kracht is dat zij als geen ander weet hoe je als ondernemer jezelf op de markt zet. Daarnaast is zij ervaren in relatie en netwerk marketing en zorgt zij voor lange termijn samenwerking met merk en klant