MEET THE TEAM

The Content House

Sales & Branding | Content Expert

Priscilla Siswoko

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de retail waar ik met mijn sieraden agentschap  de nieuwste merken van binnen- en buitenland heb vertegenwoordigd. Met ervaring in de verkoop, virtual merchandise, aftersales, events & sociale media ondersteuning. Ik help jou om jouw business meer zichtbaarheid te geven.

Ik vind het leuk om jou te helpen bij je productlancering. Van het bedenken, ontwerpen tot en met het uitvoeren. Ik verzorg de productshoot die je direct kan gebruiken voor je social media, website en drukwerk. En op verzoek kan ik je ook helpen met het opzetten van je social media accounts.

Mijn passie is om jouw talenten te laten zien aan het grote publiek. Ik houd van lange termijn samenwerking, zodat we samen kunnen groeien.

Online business | Tech expert

Vanessa Siswoko

Ik heb bij grote internationale bedrijven gewerkt als business consultant / projectleider, waar ik klanten help met het realiseren van hun online projecten.

Mijn passie is om jou te helpen om jouw online ideeën te realiseren. Ik houd van een samenwerking waarbij ik samen met jou betrokken ben van begin tot eind. Van jouw idee/wens, design, ontwikkeling, testen tot en met de implementatie.

Daarnaast ben ik jouw tech expert. Ik help jou bij het adviseren en opzetten van de technische aspecten. Wil je een podcast opnemen? Of wil je weten hoe je online training video’s maakt voor jouw cursus. Ik kan jou hierbij helpen & vind het ook erg leuk om samen met jou de uitvoer te doen.

OUR MISSION

We are your creative content agency, that loves to make you look good.

Onze missie is om jou te helpen om te groeien en the next step te maken. Wij helpen jou jouw talenten te laten zien aan een groter publiek. Wij gaan het liefst lange termijn samenwerkingen aan zodat wij jouw partner zijn.

The Content House

Wil je sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op hello@thecontenthouse.nl