THE CONTENT HOUSE  ✨

Wij komen uit een ondernemersfamilie en het ondernemen hebben wij van onze ouders geleerd.

Toen wij vorig jaar als familie onze eerste gezamenlijk business hadden opgericht kregen wij de smaak te pakken. Het bedenken, ontwerpen, inrichten & lancering eigenlijk alles vonden wij leuk om te doen.

Tijdens de Coronatijd hadden wij opeens veel meer vrije tijd en zijn wij steeds meer projecten op gaan oppakken. En kregen wij in die maanden steeds meer aanvragen van vrienden & kennissen.

Wij helpen ze graag om te sparren over nieuwe business ideeën. En hoe ze meer online zichtbaarheid kunnen krijgen voor hun product of dienst.

En zo kregen wij steeds meer nieuwe leuke opdrachten. Wij hebben ieder onze eigen specialiteit en talenten. Wij dachten als we onze talenten nou zouden bundelen kunnen we samen ondernemers helpen en iets heel moois opleveren. Ook werken wij samen met onze andere zus Pamela die hele mooie event foto’s maakt. En samen met onze moeder kunnen wij ook de catering voor jou event organiseren.

Om dit meer vorm te geven hebben we The Content House opgericht. Wij helpen starters met het meedenken en opstarten van de zichtbaarheid van hun bedrijf. En zijn er ook voor de hard groeiende ondernemers om werk uit handen te nemen. Wij denken met je mee en helpen met jouw visie en uitvoering van jouw bedrijf.

Onze missie is om een warm ‘huis’ te bieden waar je altijd terecht kunt om te sparren over jouw bedrijf en je plannen.

Heb jij plannen om iets te beginnen. Wil je een keer sparren of weet je al wat je wilt maar ben je op zoek naar een stappenplan, coaching of training?

Stuur ons een mail en wij helpen jou hier graag hierbij.

Liefs,

Priscilla & Vanessa

#familybusiness #ondernemen #onlinebusiness #businesscoach #techexpert #contentcreator #socialmedia #wordpress #shopify #wordpress #hosting #webshop #website #academy #sistersbusiness #onlinelearning #drukwerk #virtualassistant #businesswoman #familygoals #eventplanner #events #productlancering

Previous

Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest posts
Archives
Categories